JORNADA DE PORTES OBERTES

L’escola Collserola, ubicada al carrer de l’Abat Biure, 44, obre portes aquest dilluns a dos quarts de sis de la tarda. La cita té l’objectiu d’informar sobre la preinscripció del curs 2018-2019 a les famílies de futurs alumnes d’infantil i primària. Tota la informació sobre aquestes sessions als centres educatius de Sant Cugat es pot consultar a l’espai de preinscripció de Cugat.cat. L’escola Collserola és pública i és un espai privilegiat per el creixement personal i social. El centre situa l’infant en el centre de l’aprenentatge, respectant els temps i els processos de cadascú. Compta amb uns espais de recerca pensats per a la comprensió del món que permeten a l’infant sentir-se encuriosit per descobrir i investigar noves propostes d’aprenentatge. Els seus professionals tenen l’objectiu d’aconseguir que els infants aprenguin i evolucionin activament des de la felicitat, la creativitat i el pensament reflexiu.”

http://www.cugat.cat/noticies/societat/135147/l_escola-collserola-ofereix-aquest-dilluns-una-jornada-de-portes-obertes

No votes yet.
Please wait...
Comparteix

Comments are closed.